Paiser CrossroadS – 2 muziekbands op 1 podium!

*** DOOR HET CORONA VIRUS PROTOCOL GAAT DIT EVENEMENT HELAAS NIET DOOR! ER WORDT EEN NIEUWE DATUM GEPLAND. ***

Elke editie bestaat uit een optreden van een gerenommeerde tributeband én een Peizer tributeband. Ze komen elkaar tegen op 1 podium in het muziekdorp Peize. De link is live muziek uit dezelfde muziekperiode. We trappen af met The Rolling Stones en The Beatles.

 

 

Rolling Stones tributeband Gimme Shelter is opgericht door zanger Robert van der Lippe en een aantal vrienden in 1984. Na ruim 30 jaar staan ze nog steeds met een solide band op podia door het hele land van Limburg tot Lutjebroek en straks dus ook in Peize!

Het Rolling Stones repertoire is door de jaren zo groot en divers geworden dat alle nummers spelen onmogelijk is. Maar de nummers worden uitgezocht naar de gelegenheid waar er gespeeld wordt. Laat je aangenaam verrassen door de veelzijdigheid aan muziek van ‘The Rolling Stones” en de kundigheid van de musici van Gimme Shelter.

 

hey dudeHey Dude is de Peizer Beatles tributeband, bestaande uit Annemiek Blaauw, Marijke Mathot, Paul Middel, Melle Steenbergen, Chris Smit en Petrick Glasbergen. Ze hebben zich vrijwillig een aantal maanden opgesloten om zich nummers het reportoire van The Beatles eigen te maken. Ze hebben er een spannende set van gemaakt,  variërend van het ogenschijnlijk eenvoudige Love Me Do en Please Please Me tot geslepen juweeltjes als Here Comes The Sun. Dit wil je meemaken!

 

 

 

Entree slechts € 5,- (kaarten aan de zaal)

“I was standing at the crossroads,
trying to face my deepest wounds
I turned to the northern music village
and enjoyed the precious sounds”

Volg CrossroadS op Facebook  www.facebook.com/paisercrossroads