BrinkPop

Muziekdorp Peize is trots dat ze weer een nieuw evenement aan haar programma toe kan voegen. Elke laatste zondagmiddag van de maanden mei tot en met september, is er op de brink in Peize een mini muziekfestival. Een bescheiden podium met twee bands die elk een uur spelen. Een typisch zomers zondagmiddagevenement voor muziekliefhebbers en levensgenieters; relaxed, gezellig, met de fiets er naar toe, drankje, goede muziek, springkussen voor de kinderen en met het avondeten weer thuis óf maak het jezelf makkelijk en reserveer/bestel bij de vele horecavoorzieningen die Peize rijk is. Bij slecht weer worden de optredens naar binnen verplaatst,  in Café Ensing.
Wim Feith is de geestelijk vader en drijvende kracht achter dit initiatief en hij wordt actief ondersteund door MCP.
De toegang is  gratis.
Succes smaakt naar meer BrinkPop in de Tuun
brinpop in de tuunDe organisatie van ‘BrinkPop in de Tuun’ is zeer verheugd dat ze kunnen aankondigen dat er nog vier muziekmiddagen georganiseerd worden deze (na)zomer.
De eerste aflevering eind juli is bezoekers en organisatie, ondanks de Corona beperkingen, uitstekend bevallen. Ook de komende edities kunnen er maximaal 150 mensen in de tuin een stoel krijgen (verplicht zitten) dus vooraf reserveren is een must!
Op zondag 9 august zullen vanaf 16.00uur de Assense rock-coverband Daybreak en de Peizer Beatles tributeband Hey Dude in de tuin achter café Ensing het publiek muzikaal vermaken. Voor zondag 30 augustus, 13 en 27 september staan de andere edities gepland.
Reserveren kan bij bij Café Ensing 050-5032420 of door een e-mailtje te sturen. De toegang is gratis maar op = op. Reserveringen zijn geldig tot 16.15uur.