Zondag 29 september (aanvang 16.00) al weer de 5e en dus laatste editie van Brinkpop dit seizoen. We sluiten af met 2 topbands uit Peize; Teeplesinnic en 6Pack. In 6Pack speelt Wim Feith, de geestelijk vader van Brinkpop.
We stellen de bands graag even voor:
6Pack is een allround Coverband met een repertoire van de jaren 60 tot nu! Van Rock ’n Roll en (Neder)pop tot de (Hollandse) meezinger. Veel top 2000! Kortom lekker swingen en meezingen voor jong en oud. De band is in 2012 opgericht en bestaat uit 6 bandleden. Wim (gitaar, zang), Hylke (gitaar), Sander (drums, zang), Peter (bas), Gerrie (toetsen) en Annemiek (zang). Zie ook www.6pack.nu of FB pagina “6pack Coverband”
Teeplesinnic is de naam van het kwartet, waarin Jan Schlimbach op cajon, Harm Ensing basgitaar, Marc Planting gitaar en Ben van Buizen zang – mondharmonica, een repertoire speelt “woar je tiepelzinnig van wordt” Semi-akoestische deuntjes bekend van radio en tv. Teeplesinnic heeft een wispelturig repertoire: U2, De Bökkers, Nancy Sinatra, Men at Work, Chris Grey, BlueSpand en the Teskey-brothers.